Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pomoc pro paní Németovou a jejího syna Ladana

9. 1. 2016

http://www.novinky.cz/domaci/388051-exekutor-vystehoval-umirajici-mamu-se-synem-autistou.html

 

Po přečtení tohoto smutného článku jsme se v proPAS domluvili na pomoci paní Németové a jejímu synovi Ladanovi. Napsala jsem svým kamarádům, partnerům a poslancům výboru pro sociální politiku PS Parlamentu ČR.

Zároveň jsem se spojila s paní redaktorkou Stáňou Seďovou a s paní ředitelkou NAUTIS ( APLA ) Magdalénou Čáslavskou. NAUTIS  poskytl svůj sbírkový účet, redaktoři Novinek vložili do článku č.ú. s variabilním symbolem a vyhlásili jsme sbírku pomoci pro Ladana. 

 

http://blisty.cz/art/80125.html

 

Tomuto mladému muži jsme společně začali pomáhat.

 

https://www.youtube.com/watch?v=FycSfvx-rWk&feature=youtu.be

 

Do pomoci se zapojila i firma Profi Credit. Za zorganizování velmi děkuji panu Ondřeji Lokvencovi, který je manželem mé kamarádky Jany Lokvencové. S Janou o sobě víme velmi hodně, protože jsme spolu 5 let procházely sebezkušenostním výcvikem ve Skálově institutu....... přátelství má svou hodnotu......děkuji. 

 

nemetova.jpg

 

 

Ikdyž se našli hned 3 dárci, kteří byli ochotni zaplatit exekuci, nebylo to nic platné.....

 

http://www.novinky.cz/domaci/388590-na-dluh-umirajici-se-ctenari-slozili-ale-z-bytu-stejne-musi.html

 

 

http://www.novinky.cz/domaci/389815-nemocna-matka-se-synem-autistou-oslavi-vanoce-na-ubytovne.html

 

Poslední zprávou je, že se díky naší společné pomoci podařilo na pomoc Ladanovi vybrat 600 000,- Kč. Tyto peníze budou použity na financování sociálních služeb, které bude Ladan v budoucnu potřebovat. 

 

Děkuji vám všem, kteří jste na mou výzvu zareagovali. Děkuji vám za to, že jste oslovili své známé a ti také přispěli, aniž by znali mne, proPAS, paní Németovou nebo Ladana. Děkuji rodičům dětí s autismem, kteří i přes své těžké finanční situace přispěli. Děkuji vám za to, že jste dobrými lidmi.........