Jdi na obsah Jdi na menu
 


Robin Kopecký komentuje seminář prof. Strunecké.

21. 11. 2016

Robin Kopecký - výzkumník ve společnosti Přírodovědecká fakulta Univerzity Karlovy.

 

Proč chodit do divadla, když můžete jít zdarma na prof. Struneckou!
Přednáška byla zahájena posláním petice proti homosexuálům a společnoumodlitbou, dali asi dvě sloky otčenáše a hned bylo vidět, kdo patří do toho obskurního katolického spolku pro kulturní identitu "Lipový kříž" a kdo se přišel jen pobavit.

Dozvěděli jsme se, že chemtrails se skládají z hliníku, pomocí něhož je v obyvatelstvu vyvolána celá řada civilizačních chorob, od autismu přes Alzheimera až po rakovinu a že když sněží chemtrails sníh v zimě tak více než polovina je právě ten hliník. Baba Jedová ( = prof. Strunecká) tak své sbírky vedle homosexuality jako teplé vibrace, učení jako napojení se na kosmické vědomí, škodlivosti očkování a umělých sladidel tak přidala do svých mouder i chemtrails. Škoda, že nedošlo na kreacionismus, už už se k tomu schylovalo, když říkala, že "živočichové se vyvinuli nebo byli stvořeni tvůrcem". Perlička na závěr: z moči autistů (pomocí plasmagenerátoru nebo čeho !!!!) umí zjistit, zda mají toxoplazmózu, zda netrpí elektrosmogem nebo v nich není hliník.

Bonus: Součástí byla i promítání videa, ve kterém přednášel o chemtrails nějaký doktor německy, bylo to tlumočené do angličtiny a mělo to slovenské titulky. Vypnuli tomu zvuk aby baba Jedová mohla překládat slovenské titulky do češtiny. Pokud nevíte co je absurdno, tak už to víte :)